Se hva andre sier om oss


- selskapet som kun handler om følelser
Sorg kan være så mye

Når livet lugger... og ikke bare litt, men skikkelig stopper mot en vegg.. Når "elefanten" sitter på brystet og klemmer deg flat.. Når venner og familie ikke kan være de som tar imot, ...fordi det skal dem ikke. Ofte er de også en del av det hele! Når din smerte eller opplevelse er FOR stort til å få "gode råd" fra venner som forsøker å hjelpe,.. men uten noe form for verktøy som duger, så forstod jeg at jeg trengte hjelp til å finne MINE svar..

 

Av og til trengs det "proffe" mennesker med et åpent sinn og varme hjerter.. som sakte og varsomt kan hjelpe deg med å knyte opp knutene, smerten, sorgen eller fortvilelsen i livet, i forholdet, i hverdagen, til familien.. og det DU sliter med..


Dolor sorghjelp har enkle verktøy som virker! DU må gjøre jobben, men verktøyet virker! Jeg kan anbefale Dolor på det varmeste, etter selv å ha fått nødvendig hjelp til å sortere, parkere... OG finne igjen meg selv... i meg selv.. Det har vært en god reise hvor smerte har blitt gjennomgått og parkert... og en god ro, endelig har fått plass i livet mitt. ♥ Jeg håper mange får oppleve hvor godt det er å ta tak i det som er vondt, sammen med en SÅ god veileder som jeg har fått gjennom Dolor sorghjelp.

Jeg anbefaler Dolor sorghjelp på det varmeste.


/Grete

november 2014


Kurs


Dolor holder kurs i

Programmet for Sorgbearbeiding TM


Kurs startes fortløpende ved

påmeldinger. Vennligst meddel din interesse her eller via mail eller telefon.


Adresse:

Håkons Gate 35,

1721 Sarpsborg


Telefon:  4729 1252

epost:  post@sorghjelp.no

Copyright© 2020 Dolor AS,  Org. Nr N 997 470 761. Omfatter alle rettigheter

Forretningsadress: Håkons Gate 35, 1721 Sarpsborg

epost: post(at)sorghjelp.no

Politisk og religiøst uavhengig


Dolor sorghjelp - selskapet som kun handler om følelser

Vi er politisk og religiøst uavhengig